Tesla Universal

A Tesla Universal teljes körű segítséget nyújt a Tesla modellek kiválasztásában, finanszírozásában, logisztikájában és működtetésében.

Az ideális konfiguráció kiválasztása

Bemutatótermünkben megtekinthető, sőt akár próbakörre is igényelhető a Tesla Model 3, Model S és Model X egy-egy verziója. Munkatársaink örömmel segítenek az autók specifikációjának feltérképezésében, és az optimális konfiguráció összeállításában.

Finanszírozás

A Tesla-vásárlók döntő többsége finanszírozással vásárolja meg autóját.*

Amennyiben Ön is alacsony költségen szeretné üzemeltetni céges személyautóját, a beszerzés ÁFA tartalmát a jogszabályban meghatározott módon visszaigényelné, a lízingdíj kamatrészét költségként elszámolná, és maradványértékes konstrukcióként kedvező havi részletekre számítana, akkor mi megtaláljuk a legjobb nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukciót önnek.

Ha magánszemélyként választana egy biztonságos gépjárműfinanszírozási módot, akkor a ZÁRT VÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING lehet az ideális megoldás. Persze egyéni és társas vállalkozásnak is lehet kedvező ez a konstrukció, mert értékcsökkenést és kamatot is el lehet számolni a lízingelt gépjárműre, sőt adott cég saját könyveiben tarthatja nyilván a lízingtárgyat.

Esetleg legyen TARTÓS BÉRLET? Ebben az esetben autója kezelését mi látjuk el a legköltséghatékonyabb módon, teljeskörű szolgáltatással az Ön igényeihez igazodva (karbantartás, gumiabroncs, stb.). Nincsenek váratlan költségek, kellemetlen meglepetések; a jármű maradványértéke is garantált.

A tartós bérlet mérlegen kívüli finanszírozást biztosít, így mivel költségként jelennek meg a bérleti díjak, nem romlik a cég mérlege. Könyvelése egyszerű: havonta egyetlen számla készül, mely tartalmazza a gépjármű bérleti díját, az adókat és a biztosításokat is.

* A Tesla online felületén történő egyedi rendelésnél nem lehetséges finanszírozási konstrukció kiválasztása, ehhez szükséges a finanszírozó partner, azaz a Tesla Universal segítsége.

Logisztika

A jelenlegi online rendszerben egy Teslát megvásárolni Magyarországról nem egyszerű folyamat. Mi a Tesla Universalnál a teljes ügymenetet elvégezzük ön helyett.

Tájékoztatásképpen íme a teendők, amelyek lebonyolítását mi örömmel átvállaljuk öntől:

Az autókat Hollandiából kell hazahozattatni tréleren. Ehhez angol nyelvű áfa-nyilatkozatot és a szállítói meghatalmazás angol másolatát be kell nyújtani a Teslának. Magát a szállítást adminisztrálni kell úgynevezett CMR fuvarlevéllel. Amennyiben magyar cég hozza haza az autót, akkor a szállítmányt be kell jelenteni az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerben (EKAER). Az autó megfelelőségét igazoló COC okmány, az adásvételi szerződés és a számla hivatalos, magyar nyelvű fordításával a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál egyedi műszaki vizsgát kell kérni az autó részére. Az eredetvizsga is egyénileg intézendő, ráadásul itt még minden körben csak trélerrel lehet mozgatni az autót. Igaz, regisztrációs adó nem terheli a Tesla modelleket, de így is adminisztrálni kell ezt az okmányirodában. Szóval rengeteg olyan teendő akad, aminek az intézését hagyományosan nem az ügyfelek intézik. Mi sem terhelnénk mindezt önre, ehelyett impozáns bemutatótermünkben csak a magyar nyelvű dokumentációt és gyönyörű Tesla autóját kell átvennie.